Stokları Serelim

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir

Polisaj makinamızda geldi. Son 1 kargo daha geldikten sonra çıkma kaputumuzda polisaj denemelerine başlıyoruz :) İçinden çıkan bu sünger ped hangi amaçla kullanılabilir acaba?(Çizik giderme, hare giderme, boya parlatma)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Polisaj makinamızda geldi. Son 1 kargo daha geldikten sonra çıkma kaputumuzda polisaj denemelerine başlıyoruz :) İçinden çıkan bu sünger ped hangi amaçla kullanılabilir acaba?(Çizik giderme, hare giderme, boya parlatma)

Kl hayırlı olsun, uygulama paylaşımında makinayı; titreşim, salınım, ses, çizik alma, ağırlık, malzeme kalitesi gibi kriterlere göre değerlendirebilir misiniz ?

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Kl hayırlı olsun, uygulama paylaşımında makinayı; titreşim, salınım, ses, çizik alma, ağırlık, malzeme kalitesi gibi kriterlere göre değerlendirebilir misiniz ?
Teşekkür ederim. İlk polisaj makinası deneyimim olucak ancak çıkma kaput üzerinde yaptığım denemeleri paylaşmayı düşünüyorum. Elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıcam.

Toledo78

Acemi Detaycı
Üye
İl
Karabük

Hayırlı olsun gule gule kullanin bende tam buna bakiodum nette foruma girer girmez sizin msji gördüm kalitesi nasildir is yapar mi die meraktaydim sizden gelecek yorumu bekliyorum ozaman :)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hayırlı olsun gule gule kullanin bende tam buna bakiodum nette foruma girer girmez sizin msji gördüm kalitesi nasildir is yapar mi die meraktaydim sizden gelecek yorumu bekliyorum ozaman :)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. :) Daha önceden forumumuzda bir inceleme yapılmıştı. @Mentalfeed yapmıştı. Link: Kl Pro Klpj7171 Dual Action İncelemesi
Bende kendi çapımda daha çok 50/50 olacak şekilde paylaşıcam. Şuna kadar herkes tarafından söylenen eksi yanlarından biri 150'lik tabanının olması. Acaba KL Pro Akülü Grubu KLPS18B-40 Şarjlı Polisaj Makinası - Kale Makina bu versiyonunun tabanı bununla uyum sağlar mı? Sağlarsa temin etme durumu nasıl olur. Forumda bu makinayı kullanan kişilerle bir ar-ge çalışması yapılabilir :D

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim. :) Daha önceden forumumuzda bir inceleme yapılmıştı. @Mentalfeed yapmıştı. Link: Kl Pro Klpj7171 Dual Action İncelemesi
Bende kendi çapımda daha çok 50/50 olacak şekilde paylaşıcam. Şuna kadar herkes tarafından söylenen eksi yanlarından biri 150'lik tabanının olması. Acaba KL Pro Akülü Grubu KLPS18B-40 Şarjlı Polisaj Makinası - Kale Makina bu versiyonunun tabanı bununla uyum sağlar mı? Sağlarsa temin etme durumu nasıl olur. Forumda bu makinayı kullanan kişilerle bir ar-ge çalışması yapılabilir :D
AliExpressde uygun taban var ama 100 tl civarı

brkcskn

Çaylak Detaycı
Üye

Bende merakla %50 denemeleri bekliyorum. Ped, kullanılan pasta vb. detaylı şekilde yazarsanız çok iyi olur.

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Ben yine de taiwan basliklari tercih ederim her ikisine karşı :)

Flowey iyi guzel ama daha once cokca vurguladigim sebeplerden dolayi baska almam zaten.

Neden tercih etmem?
1) sisesi ince uzun kolay devriliyor
2) baslik cok buyuk bazen basmak iskenceye donuyor
3) baslik ve sise birlesince iyice uzu bir hal aliyor dolayisiyla saklama ve tasima kisminda hacimsel sikinti yaratiyor
4) sanki bozulacakmis hissi veriyor ama bu sanirim bendekine has bi duyguydu. Bakimini yaptim toparladi.

Ama kaliteli mi kaliteli fiyati iyi mi iyi bu sebeple de tercih edenlere lafim yok :)
Taiwan başlık nedir?