Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Umarım ton farkı olmadan boyarlar. Ne yaptılar düzeltme mi, değişim mi?
Değişim olacak Hakan, far için Ankara’da yada istanbul'da tamir deneyecekler olmazsa o da değişecek.
Ton farkından ben de korkuyorum ama daha önce benim tamponu aynı yer boyamıştı hiç fark yoktu bu yüzden biraz daha rahatım.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Değişim olacak Hakan, far için Ankara’da yada istanbul'da tamir deneyecekler olmazsa o da değişecek.
Ton farkından ben de korkuyorum ama daha önce benim tamponu aynı yer boyamıştı hiç fark yoktu bu yüzden biraz daha rahatım.
Kaput aluminyum olduğundan düzeltmek çok zor. Düzeltmenin maliyetide yüksek. Far için değişimde ısrarcı olman lazım. Camını değiştirecek ama orjinal ile mi değiştirecek, yalıtımı düzgün olacak mı, hep soru işaretleri. Sigortanın sinekten yağ çıkartma olayı çok sinir bozucu. Bende de ısrarla tamponu değiştirmediler. Onarım yaptılar ama keşke değiştirselerdi.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@SubaruOutback @onurçiko imkanlar el veriyorsa far için onarıma ödeyecekleri rakamı öğrenip., sıfır orjinal far için farkını verip almak dahiliinde., tabii mantık dahilinde bir rakam istiyorlarsa saçma sapan 4-5bin çeker mi honda bilmiyorum..
Led ise 5.000 TL iyimser bir rakam olur :( Fiyatları bilmiyorum ama yenisi için 8.000 TL isterler diye düşünüyorum :(

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Led ise 5.000 TL iyimser bir rakam olur :( Fiyatları bilmiyorum ama yenisi için 8.000 TL isterler diye düşünüyorum :(
Sanırım onur un farları xenon veya mercekli halojen.. biraz daha uygun olacaktır., farın üzerindeki xenon beyninde veya kontrol mödülünde hasar yoksa., eskisinden söküp yeniye takılıcağından fiyat biraz daha düşecektir.,
Valla japon lara saygım var güzel araçlarıda var.. ama ne hikmetse yedek parçaları ciddi pahalı oluyor.. mitsubishi kamyonet modelini unuttum sanırım canter., sigortanın dosya kapanmadan ön faturaya bakmıştım kapı sacı için saçma sapan bir rakam yazmışlardı anlamış değilim.,

Adaptif olmayan led için 8.000 ister mi valla isterlerse şaşırmam..

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Sanırım onur un farları xenon veya mercekli halojen.. biraz daha uygun olacaktır., farın üzerindeki xenon beyninde veya kontrol mödülünde hasar yoksa., eskisinden söküp yeniye takılıcağından fiyat biraz daha düşecektir.,
Valla japon lara saygım var güzel araçlarıda var.. ama ne hikmetse yedek parçaları ciddi pahalı oluyor.. mitsubishi kamyonet modelini unuttum sanırım canter., sigortanın dosya kapanmadan ön faturaya bakmıştım kapı sacı için saçma sapan bir rakam yazmışlardı anlamış değilim.,

Adaptif olmayan led için 8.000 ister mi valla isterlerse şaşırmam..
Sis farının camı kırıldığında Subaru'nun far ve ön cam fiyatlarını sormuştum, keşke sormasaydım :(

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun kaça mal oldu.? (yağ hariç)
Aklınızda bulunsun şu satıcı Mann filter ve Bosch filtrenin (yetkili satıcısı ve direkt tedarikçisi konumunda); FiltrePazarı - n11.com
Teşekkür ederim 140 tı karbonlu set 124 tl ye geldi aslında geçen bakım mann takmıştım bu bakımda bunu deneyeyim dedim fz rulmandan aldım daha öncede alışveriş yapmıştım orasıda aklımda bulunsun güvenmek zor şu devirde bayi bayi arar olduk insanlar çok bozuluyor Allah sonunuzu hayır etsin

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kaput aluminyum olduğundan düzeltmek çok zor. Düzeltmenin maliyetide yüksek. Far için değişimde ısrarcı olman lazım. Camını değiştirecek ama orjinal ile mi değiştirecek, yalıtımı düzgün olacak mı, hep soru işaretleri. Sigortanın sinekten yağ çıkartma olayı çok sinir bozucu. Bende de ısrarla tamponu değiştirmediler. Onarım yaptılar ama keşke değiştirselerdi.
Ben de değiştirin dedim, adam beğenmezsek zaten değiştireceğiz dedi, bakalım artık.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bosch yerine başka markaları kullanın bence, mahle, mann, hengst gibi, kalite olarak bosch hiç iyi gelmedi, onun testinide yaptım son sırada bosch.
Normalde Mann kullanıyorum birde bunu deneyeyim dedim araba zaten yatıyor gibi bişey şu aralar hiç kullanmıyorum desem yeridir Bosch takayım dedim

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Hayirli olsun gule gule kullanin.ANSF yerine tercih edilebilir mi?Yorumlarinizi bekliyorum
İlk yıkamayı yaptım Foamula1 ile izlenimlerim şu şekilde kokusu ansf den daha iyi, köpük performansı sanki ansf den daha iyi gibi geldi fotoğraf çekemedim araç yıkamadan önce çiğden dolayı nemliydi nemli yüzeye sıktığım için tam olarak gözleyemedim bu konuda yanlış bilgi vermek istemem ansf yi 1:20 kullanıyorum genelde bunuda 1:20 uyguladım sanki bir tık daha iyi gibiydi, kir sökme konusunda şu an yorum yapmak istemiyorum araçta aşırı bir kir durumu yoktu ama bence ansf den geri kalmayacaktır zaten ansf de ağır kirlerde çok etkili değildi. Bence sonuç olarak daha uygun fiyatından ötürü ansf nin yerini alacaktır.