Stokları Serelim

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #5,041
@KaiZeN detaylar için teşekkür ederim :) Bir kaç hafta önce baktığımda elitecarcare’den daha ucuza bulmuştum bu ikiliyi. Tabi sizin diğer kalemler bu sitede daha pahalı olabilir veya satılmıyordur. Tekirdağ’da olsam girişirdik bizim beyazlara. Tekine fazla gelir :p

77A9919E-34EB-49A1-8189-6F220CD8E145.png
19 Ekimde screenshot almışım. Düşünen arkadaşlar var ise fikir olur.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@KaiZeN detaylar için teşekkür ederim :) Bir kaç hafta önce baktığımda elitecarcare’den daha ucuza bulmuştum bu ikiliyi. Tabi sizin diğer kalemler bu sitede daha pahalı olabilir veya satılmıyordur. Tekirdağ’da olsam girişirdik bizim beyazlara. Tekine fazla gelir :p

Ekli dosyayı görüntüle 17033
19 Ekimde screenshot almışım. Düşünen arkadaşlar var ise fikir olur.
Hocam fiyatlar aynı. Sadece siz sepete atıp gönderilecek adresi tr seçtiğiniz için %20 vergi indirimi yapmış. Aynı sekilde clean your car da yapıyor indirimi.. Gerçi gümrük vergisini %20 tr de ödeyeceğiniz için farketmiyor. Benim 2 bacanağında araçları beyaz olunca 3 müz ortak alıyoruz genel olarak ürünleri.. Olurdu valla hocam ama biraz uzaktasınız..

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hocam fiyatlar aynı. Sadece siz sepete atıp gönderilecek adresi tr seçtiğiniz için %20 vergi indirimi yapmış. Aynı sekilde clean your car da yapıyor indirimi.. Gerçi gümrük vergisini %20 tr de ödeyeceğiniz için farketmiyor. Benim 2 bacanağında araçları beyaz olunca 3 müz ortak alıyoruz genel olarak ürünleri.. Olurdu valla hocam ama biraz uzaktasınız..
Türkiye'ye gönderim yapan başka siteler varsa yazabilir misiniz ? Bilen arkadaşlar da yazarsa sevinirim yurtdışından fazla alışveriş yapmadığım için çoğunu bilmiyorum

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
İç aksam için auto finesse sprtiz, wurth temizleme köpüğü ve silikon sprey almistim. Açıkçası forumu inclerken not aldığım ürünleri tek bir satıcıda bulmakta zorlandım. Aşağıdaki listeyi detailbox sitesinden aldım. Kaldı ön yıkama ve normal şampuan ve almayı unttugum deri temizleyici.
Ekli dosyayı görüntüle 17030
Hocam hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın. Naçizane birkaç noktaya değinmek istedim. Lütfen yanlış anlamayın.

Deri fırçası colourlock mı bilmiyorum ama gayet yüksek fiyatlı. Deri klinik (colourlock distribütörü) sitesinde fırça 25-30tl arasındaydı diye hatırlıyorum.

Demirtozu sökücü gtechnic yerine valet pro dragons breathe, Auto finesse iron out, nigrin, koch chemie fb veya rrr gibi daha kabul görmüş bir ürün tercih edebilirdiniz. Ve bölünmüş olarak alırsanız aynı fiyata 500ml yerine 1lt alabilirsiniz.

Aldığınız wax ı daha önce kullanmadım ama o fiyatlara çok daha farklı alternatifler olabilirdi diye düşünüyorum.

Kurulama havlusu olarak da aynı fiyatlara twisted pile herhangi bir kurulama havlusu forumda satan arkadaşlardan temin edebilirdiniz. Şuan @technologyst hocam da bir adet kaldı diye hatırlıyorum.

Ayrıca @omrslhmms hocamın açtığı bir konu var.

Favori Ürünler Listesi

Buradaki üstadların seçimlerine göz atarsanız size yol gösterecektir.

Saygılarımla,

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Hocam ben clean your car dan aldım. Fransada bacanağın patronunun adresine gönderdik 10eur kargo çıktı. %5 indirim DW05 koduyla kargo kadar indirim olmuştu 200eur yaklaşık tutmuştu tüm aldıklarımız. Yani bize sitede gördügünuz fiyatlara geldi. Türkiyeye kargoda yaklaşık 17-18 eur çıkıyor. 2kg yi aşarsanız afaki rakamlar geliyor 55-60eur gibi. Türkiye gönderimde ingilteredeki vergi kadar yani %20 indirim yapıyor site tabi siz o indirimi tr de gümrük vergisi olarak yine ödeyeceksiniz. Maliyetiniz ürün bedeli/bedelleri + 17-18 eur kargo olacaktır kısacası. 4-5 ürün alıp 2kg yi geçmezseniz maliyetinizi minimize etmiş olursunuz. Ayrıca kur farkı yansımaması açısından nacizane tavsiyem kredi kartınızın yurt dışı harcama ayarlarında usd ve euro olarak ekstrenize yansımasını isterseniz. Harcamınızı usd veya euro olarak ödeyebilirsiniz. Örnek geçen hafta arkadaşım usd 5.73 iken tl ödemek istediginde bir yurt dışı harcamasını 5.92 den hesaplamıştı. Bunun sebebi bankanızın gün sonu döviz satış kuru ve belirli bir komisyon payı uygulamasıdır. Dünyada ödeme sistemleri alanında iki büyük kuruluş olan Visa ve Mastercard ın döviz kuru değişim komisyonu yüzde 3 diye hatırlıyorum. Unutmadan Siteden para birimini euro veya usd olarak seçip ödersiniz.

Poorboys white diamond 105tl yaklaşık

Poorboys - White Diamond

Bilt hamber double speed wax 115tl yaklaşık

Bilt Hamber - Double Speed Car Wax
Peki kargoyu nasıl seçtiniz? Bende bu opsiyonlar var.
806B226E-6D3D-462E-9504-F0D768DE45CF.png

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Hocam hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın. Naçizane birkaç noktaya değinmek istedim. Lütfen yanlış anlamayın.

Deri fırçası colourlock mı bilmiyorum ama gayet yüksek fiyatlı. Deri klinik (colourlock distribütörü) sitesinde fırça 25-30tl arasındaydı diye hatırlıyorum.

Demirtozu sökücü gtechnic yerine valet pro dragons breathe, Auto finesse iron out, nigrin, koch chemie fb veya rrr gibi daha kabul görmüş bir ürün tercih edebilirdiniz. Ve bölünmüş olarak alırsanız aynı fiyata 500ml yerine 1lt alabilirsiniz.

Aldığınız wax ı daha önce kullanmadım ama o fiyatlara çok daha farklı alternatifler olabilirdi diye düşünüyorum.

Kurulama havlusu olarak da aynı fiyatlara twisted pile herhangi bir kurulama havlusu forumda satan arkadaşlardan temin edebilirdiniz. Şuan @technologyst hocam da bir adet kaldı diye hatırlıyorum.

Ayrıca @omrslhmms hocamın açtığı bir konu var.

Favori Ürünler Listesi

Buradaki üstadların seçimlerine göz atarsanız size yol gösterecektir.

Saygılarımla,
Hocam teşekkür ederim öncelikle.
Deri fırçası valet pro.
Demir tozunu aslında detailbox ta bulamadigim, için yine forumlarda kötü olmadığına kanaat getirdigim yorumlar okuduğum için, aynı yerden olsun diye tercih etme sebebim oldu. Yorumlarınızı dikkate alacağım bir daha ki sparislerde. ;)
Wax tercihim soft99 du ama yine oku oku dikkatimi ceken bir ürün oldu HD wax. Denemek için satın aldım. :)
Aslında asıl amacım işimi gorecek ürünleri aynı yerden alıp ayrı ayrı kargolarla uğraşmak istememe tembelligimden oldu. Geçen 10 günde araç bakımı yaptim. Sağolsun ustalar her iki günde bir paraca istedikleri için defalarca kargo kuyruğunda beklemekten sıkıldığım bir zamana denk geldi.
Verdiğiniz konu linkini inceledim, incelemeye de devam edecegim bu arada. Tekrardan uyarılarınız ve tecrübelerinizi aktardığınız için teşekkür ederim.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bir hafta eğitime gittik herkes bir şeyler almış. Neyse hayırlı olsun güle güle kullanın :super:

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
IMAG0064.jpg
Soldaki ortak aldigimiz af spritz.
Bu urunu ilk kez bugun denedim, daha once sonax matteffect kullaniyordum. Biraktigi etki sonax'a gore biraz parlak geldi bana. Bu yuzden biraz hayal kirikligi yasadim. Parlak biraktigini soyleyemem ama matteffect daha mat sonuc verdi. Cama uzak kisimlarda kullanacagim sanirim.

Sonax buğu onleyiciyi de bauhaus'ta 14.90tl gorunce denerim diye alayim dedim. Kasada 24.90 cikinca itiraz ettim. Saolsunlar hatalarini kabul edip dusuk fiyattan verdiler :)

Son düzenleme:

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Soldaki ortak aldigimiz af spritz.
Bu urunu ilk kez bugun denedim, daha once sonax matteffect kullaniyordum. Biraktigi etki sonax'a gore biraz parlak geldi bana. Bu yuzden biraz hayal kirikligi yasadim. Parlak biraktigini soyleyemem ama matteffect daha mat sonuc verdi. Cama uzak kisimlarda Ekli dosyayı görüntüle 17149 kullanacagim sanirim.

Sonax buğu onleyiciyi de bauhaus'ta 14.90tl gorunce denerim diye alayim dedim. Kasada 24.90 cikinca itiraz ettim. Saolsunlar hatalarini kabul edip dusuk fiyattan verdiler :)
Sonax in araç içinde kombin olarak bu üç ürününü kullanırsan aracın hep fresh limonumsu kokar
Matt effec
smok ex
interior cleaner