Stokları Serelim

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Hocam bu wax ı araçtan silmek için illa wax bezi mi gerekiyor? Temizleyici ile yıkayınca kalkmıyor mu wax?
Ben ne dersem doğru olmayabilir, ben wax bezi sekmesine girip bunları gördüm aldım. Aynı zamanda genel amaçlı bez(allround tuch) olarak da geçiyor bunlar. Yani bu wax bezi bunla başka bir şey yapılmaz diye bir kaide yok. Daha sağlıklı bilgiyi @Murat @onurçiko gibi tecrübeli kişiler verecektir.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam bu wax ı araçtan silmek için illa wax bezi mi gerekiyor? Temizleyici ile yıkayınca kalkmıyor mu wax?
Hocam merhaba,

Wax uyguladıktan sonra aracın yumuşak ve çizmeyecek bir bez ile silinmesi ve son parlaklığına kazandırılması gerekiyor. Bunun içinde ozel üretilen wax silme bezlerinin kullanilması daha sağlıklı olacaktır.

Siz wax i aractan sökmek istiyorsanız herhangi bir wax cleaner veya m700 tiner kullanabilirsiniz.

yusufasinmaz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bolu
Arkadaşlar koltuk yıkamada kullandığımız fırçadan verim alamıyoruz sizlerin kullandığı ve önerdiğiniz fırça varmıdır ? Saplı da olabilir.

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar koltuk yıkamada kullandığımız fırçadan verim alamıyoruz sizlerin kullandığı ve önerdiğiniz fırça varmıdır ? Saplı da olabilir.
bende normal elbise fırçası vardı.. lineanın bej renkli kumaş koltuklarında baya iş görüyordu. orta sert fırçaydı bastırmadan fırçalıyordum. kullandığınız ürün ne belki kiri sökemiyor?

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende halen doganer'den eksik ürünü bekliyorum, kısmet artık. Güle güle kullan hediyeni, hediyenin inceleme konusu da açmanı bekliyorum :)
Bende bir haftadır para iadesi bekliyorum hakan abi ilk alışverişte bütün güvenimi kırdılar daha bişey almam bunlardan

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bende bir haftadır para iadesi bekliyorum hakan abi ilk alışverişte bütün güvenimi kırdılar daha bişey almam bunlardan
Benimde ilk alışverişte malesef güvenimi kırdılar. Bu arada, benim eksik ürünü dün kargoya vermişler. Umarım bu seferde başka aksilik olmaz. Kendilerine de söyledim, paketlemeleri çok özensiz. Yurtiçi kargoda aşırı özensiz davranmış.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Benimde ilk alışverişte malesef güvenimi kırdılar. Bu arada, benim eksik ürünü dün kargoya vermişler. Umarım bu seferde başka aksilik olmaz. Kendilerine de söyledim, paketlemeleri çok özensiz. Yurtiçi kargoda aşırı özensiz davranmış.
Birde abi bu hafta belki 5 kere aradım iban yolla dediler yolladım tekrar arayıp talimat verdik diyorlar ama palavra tamamen pazartesi arayıp coz yapacam tatlı dille olmayacak koca firma ama işe yaramaz

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Birde abi bu hafta belki 5 kere aradım iban yolla dediler yolladım tekrar arayıp talimat verdik diyorlar ama palavra tamamen pazartesi arayıp coz yapacam tatlı dille olmayacak koca firma ama işe yaramaz
Seninki daha talihsiz olmuş :(
Umarım daha da uzamadan senin iadeni de yaparlar.

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Ah be Hakan abi bütün talihsizlikler seni buluyor.:noo: