Ben ne dersem doğru olmayabilir, ben wax bezi sekmesine girip bunları gördüm aldım. Aynı zamanda genel amaçlı bez(allround tuch) olarak da geçiyor bunlar. Yani bu wax bezi bunla başka bir şey yapılmaz diye bir kaide yok. Daha sağlıklı bilgiyi @Murat@onurçiko gibi tecrübeli kişiler verecektir.
Wax uyguladıktan sonra aracın yumuşak ve çizmeyecek bir bez ile silinmesi ve son parlaklığına kazandırılması gerekiyor. Bunun içinde ozel üretilen wax silme bezlerinin kullanilması daha sağlıklı olacaktır.
Siz wax i aractan sökmek istiyorsanız herhangi bir wax cleaner veya m700 tiner kullanabilirsiniz.
bende normal elbise fırçası vardı.. lineanın bej renkli kumaş koltuklarında baya iş görüyordu. orta sert fırçaydı bastırmadan fırçalıyordum. kullandığınız ürün ne belki kiri sökemiyor?
Benimde ilk alışverişte malesef güvenimi kırdılar. Bu arada, benim eksik ürünü dün kargoya vermişler. Umarım bu seferde başka aksilik olmaz. Kendilerine de söyledim, paketlemeleri çok özensiz. Yurtiçi kargoda aşırı özensiz davranmış.
Benimde ilk alışverişte malesef güvenimi kırdılar. Bu arada, benim eksik ürünü dün kargoya vermişler. Umarım bu seferde başka aksilik olmaz. Kendilerine de söyledim, paketlemeleri çok özensiz. Yurtiçi kargoda aşırı özensiz davranmış.
Birde abi bu hafta belki 5 kere aradım iban yolla dediler yolladım tekrar arayıp talimat verdik diyorlar ama palavra tamamen pazartesi arayıp coz yapacam tatlı dille olmayacak koca firma ama işe yaramaz
Birde abi bu hafta belki 5 kere aradım iban yolla dediler yolladım tekrar arayıp talimat verdik diyorlar ama palavra tamamen pazartesi arayıp coz yapacam tatlı dille olmayacak koca firma ama işe yaramaz